۵ پاسخ

والا من از بیمارستان بستری بودم هر چه میاوردن میخوردم اصلا اهمیت ندین به این چیزها بزار بچتان عادت کنه

اشتباهی من کردمو نکن همه چیز بخور بعدش یه چیز بخور که نفخشو بگیره من خودم بعد دوماه خوردم ولی قدیمیا میگن تا ۴۰ روز همه چیز بخورین تابچه عادت کنه در روز یه جیز بخور امتحان کن ببین اگه اذیت شد حذفش کن دم کرده تخم شوید چایی نبات اینام بعد غذاهات بخور

عزیزم من هنوز بعد ۲ ماه نمیخورم چون بچه خیلی اذیت میشه و تورم اذیت میکنه یکم طاقت بیار تا معدش تقویت شه

هنوز خیلی زود من بعد دوماه شروع کردم اونم خیلی کم اولش ازهرچیزی مثلا ی برگ سبزی اونم ریحون لوبیا و نخود عدس باید نفخشو بگیری ازقبل بخیسون چندین بار عوض کن ابشو وقتی موقع پخت هم دوبار ابشو عوص کن بعد بخور عرق نعناع حتما پشتش بخر ب بچتم بده خیلی کم با نبات سفید ی کوچولو

حداقل یه یک هفته نخور چون برای دستشویی سختت میشه