۶ پاسخ

سلام منم مثل شما بودم دارم گیاه گل ختمی رو بصورت پودر شده میزنم جای بهترین شامپوها هم مو رو نرم میکنه هم ریزش مو رو خوب میکنه همه شتمپوها حتی گرونترینشون هم بدردم نخورد حتی نرمم میکنه مو رو چندبار باید بزنی تا نتیجه بده مثل شامپو کف میکنه پودر رو داخل یه ظرف بریزبا آب گرم حل بشه ده دقیقه بمونه بعد بمال به موهات و بشور وآبکشی کن فوق العاده بود واسه من

عزیزم برامنم میریزه تاوقتی کوچولوت کامل بشناست میریزه

قدیمی هامیگفتن وقتی بچه داره مادرش رو میشناسه موی مادر شروع ب ریزش میکنه.بنا رو بر همین بزار

سلام عزیزم منم همچنین ریز مو شدید اگه شما چیزی میدونی به ماهم بگو ...😔😔😔

منم همینجوره دیه پوست سرم دیدس کوتاه کردم موهام بازم فایده ای نداشت بازم میریزه مال من مثل بارون میریزه با یه شونه کلی مو میریزه

موهات تا۶ماهگی میریزه بعدخوب میشه .همون موهایی ک موقع بارداری نریخته هموناس ک میریزه بعدخوب میشه تا۶ماه هیچکارنمیتونی بکنی