۶ پاسخ

۱_معمولا شیر برای بچه های زیر یکسال توصیه نمیشه .
۲_ غذاشو از ۳ قاشق مربا خوری شروع کن و به مرور بیشترش کن تا ۱۵ روز دیگه به ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری برسونش
اول تو خونه آرد برنج درست کن بعد اونو با آب بپز ودر آخر یک قاشق ازشیر خودت یا شیر خشک بهش اضافه کن بهش بده خوره بعد یک هفته فرنی با شیربادام درختی درست کن که همون حریره بادومه بهش بده از ماه بعد هم فرنی رو صبحانه بده ناهار و شام سوپ براش درست کن و یک میان وعده بهش بده مثل گلابی رنده شده سوپش هم با سیب زمینی و یک قاشق برنج شروع کن دوروزه بعد به سوپش هویج اضافه کن بازدوروز بعد علاوه بر هویج مرغ یا گوشت گوسفند اضافه کن
این برنامه غذایی پسرمه که متخصص بهش داده امیدوارم مفید باشه برای منم دعا کنی.🌷

غذا بپز بده سرلاک ندی بهتره ولی خب اره سرلاکم میشه داد.فرنی نخورد حریره بده.نخورد سوپ سبک بده نخورد لعاب برنج بده پوره میوه هارو بده

سرلاک اصلا ارزش غذایی نداره

من سرلاک دادم دخترم خیلی بد غذا شد همون فرنی و حریره بادام طبق دستور بهداشت بدی خیلی بهتره.الان سه ساله دنبال دخترم میدووم تا غذا بخوره نمیخوره

بله سرلاک برنجی برای شروع هستش، فرنی هم با آب درست کنید و بعد که از حرارت برداشتید و کمی خنک تر شد یا شیر خودتون بریزید یا شیر خشک

اول اینکه بهتره تا پان 6 ماهگی صبر کنید بعدم فرنی رو نباید با شیر گاو شروع کنید با اب و در اخر شیر مادر یا نهایتا شیر خشک و بعدم حریره بادام