۶ پاسخ

من هفته ۹ رفتم هم صدای قلبش شنیدم هم خداروشکر مشکلی نبود اصلا عجله نکن میدونم سخته ولی عجله نکن

به نظرم زود نرو من ۶ هفته و ۴ روز رفتم ساک و جنبن دید ضربان پیدا نکرد ! گفت دو هفته دیگه برم به نطرم اصلا زود نرو.

سلام عزیزم خب طبیعیه که دیده نشده باشه چون خیلی زود رفتی
هر چی دیرتر بری بهتره هم خود جنین مشخص میشه هم صدای قلبش رو میشنوی ان شاءلله
آخرای هفت هفتگی برو

اکثرا همینطور هستن. به من که هفته ی ششم‌گفت اصلا جنینی در کار نیست فقط ساکه. هفته هشتم رفتم بازم گفت صدای قلبش مشخص نیست بعد با سونوی داخلی صدای قلبشو شنیدیم.

سلام وایسا هفته هفت تموم بشه بعد برو

سلام منم اینجوریم ولی صبر میکنم یه هفته دیگه هم بگذره که قشنگ معلوم شه و استرس بهم وارد نشه