۶ پاسخ

معمولا میگن بدن مادر پاتن همون بیماری رو تولید میکنه و وارد شیر مادر میشه و بچه مصونیت پیدا میکنه ولی برا احتیاط نزدیکش میشی ماسک بزار

بله میگیره.برو داروخانه قرص بگیر
بگو شیر میدی

اگر شیر خودتو می خوره امکانش کمه که بگیره چون شیر ماده یی تولید میکنه مثل پادزهر که از گرفتن سرما خوردگی جلوگیری میکنه

من سرماخؤردم ماسک زدم اسفنددودکردم ‌دکترم بهم قرص سرماخوردگی دادروساعت دوروزخوردم خوب شدم

سلام اگه شیر خودتو میخوره موقع شیر دادن بهش ماسک بزن و بوسش نکن کلا
قرص هم میتونی بخوری چون زیاد جذب شیرت نمیشه نگران نباش من خودم تازه خوب شدم
بخور بزار تو خونه.آبلیمو عسلم بخور

ن اصلا نگران نباش بهش شیر بده.فقط ماسک بزن ب صورتت.