۸ پاسخ

کولیکه دکترو عوض کن

سلام قطره ادونسیس بده عالیه حتما جواب می ده

قطره کولیف بد بهش

قطره کولیک اید با شربت گریپ میکسچر خارچی بده.

گرامیکچر خارجی بدید عالیه

عزیزم برو عطاری بهش بگو مزقه میخام بعد هر عصر یکمش تو قاشق بریز شیرتو روش بریز بهش بده. و اینکه یه دونه هل و یه دونه کندر تو ابجوشیده بخیسون از ابه یکم بهش بده و بزن پشتش تا اروغ بزنه هر موقعه میتونی اینو بهش بدی ولی زیاد نده روزی دوبار کافیه حتمنم بعد بزار اروغ بزنه. بعدم خودت حبوبات و چیزای نفاخ نخور تا جایی که میتونی

بی بی کر یاپدی لاکر بهش بده عزیزم

هیچ دارویی سر خود ندین.شکمش رو باروغن زیتون ماساژ بدین اطراف ناف دورانی در جهت عقربه ساعت.یه حوله گرم بندازین رو دستتون و بچه رو دمر بندازین روش جوری که شکمش روش باشه و بعد کمرش رو ماساژ بدین