۱۳ پاسخ

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مکن

فردا که نیامده ست فریاد مکن

برنامده و گذشته بنیاد مکن

حالی خوش باش و عمر بر باد مکن

اصلا غصه نخوریا به هیچی فکر نکن تا وقتی میتونی به بجت شیر بده هیچ مشکلی نیست فقط به خودت خیلی برس .
از الان به بعد فکر نکن که چی می شه سخته و....
خدا روشکر که دوتا بچه سالم خدابهت داده.

اولش سخته ولی بعد باهم بزرگ میشن و میبینی که بهتر بوده ...بخدا توکل کن و ناراحت نباش ...خیلی اینجوری اتفاق افتاده و شما اولیش نیستی ..

چی شد ک تست دادی ؟؟

چی شد به فکر تست افتادی؟

خداکمک میکنه😄😄😄😄😄😄

خوش بحالت. کاش منم زود باردار بشم

خیلی سخته. ولی خدا کمکت میکنه

چاره ای نیست عزیزم.هدیه ی خداست.واقعا سخته ولی باهم بزرگ میشن دیگ....

پیشگیریتون چی بود؟؟اصلا پریود میشدی؟؟

هیچکار عزیزم باید از قبل مواظب میبودی حالا هم قسمت شده دوتا بچه رو باهم بزرگ کنی انشالا که سالم باشه و قدمش برات خیر باشه این هدیه خداوند خداروشکر کن و فقط به این فکر کن که خدا اینو بهت داده باید ازش مراقبت کنی

منم عزیز پسرم ده ماهشه منم باردارم

هیچی دیگه کاریه که شده دیگه غصه نخور باهم بزرگ میشن راحت میشی میدونم گفتنش راحته ولی دیگه چاره چیه البته اگه شوهرت میخادش