۶ پاسخ

کته باماست بده لعاب برنج ،،،پمادهم هیدروکورتیزون باکلوتریمازول قاطی کن بزن

مادربزرگم میشه اسهالش ازدندوناش اگه بی قراری هم میکنه میخاددندون دربیاره اش دندونی براش درست کن اگه ازدندونش باش سریع درمیاره

سلام عزیزم من پسرم اسهال دندون داشت ..سیب و موز رنده میزنم میگذارم قهوه ای بشه .بهش دادم خوب شد البته دکتر هم شربت ضد اسهال داد بهش

عزیزم احتمال از دندونشه.دکتر به پسر من کیدی کیدز و قرص فولیک اسید داد.

برای سوختگیش از پماد ان ان یا روغن زیتون استفاده کنید

من پسرم چند روز اسهال شد همه چی بهش دادم که سفت کنه نشد انقد میسوخت ..تا ی نفر پیشنهاد داد قطره مولتی ویتامین بدمش .. درعین تعجب دادمش بند اومد😳