۶ پاسخ

از شیر بگیرش چون شیرت اولا خاصیت آنچنانی نداره چون هم اونی ک تو شکمت داره ازت تغدیه میشه هم اونب ک داره شیرت رو میخوره پس در حق دوتاشون ظلم میشه .....شیرت رو بگیر و با غذا ب بچه ت برس و شیر پاستوریزه اونایی هم ک حامله نیستن بچه هاشون رو تو ی سال و شیش ماه میگیرن تو ک دیگحامله ای

سلام .بهتره دیگه بهش شیر ندی چون دیگه
ارزش غذایی نداره.اون بچه ایی هم که داره رشد میکنه نیاز به شما داره ولی این پسر شما الان میتونه غذا بخوره

سلام جاری منم همین اتفاق واسش افتاد تا چهار ماهگی ب بچش شیر داد ب بعد دیگ هم طعم شیرت بد میشه و هم واس نی نی توراهیت خوب نیستش چون تحریک نوک سینه ها باعث زایمان زودرس میشه

مگه 6 ماهه غذا میخوره حداقل تا ی سال بده

بهتره که از شیر بگیریش

بذارفعلا یه چن ماهی دیگه بخوره چون گناه داره بچه اگه بتونی تا یکسال و نه ماهگی هم بدی عالی یا یکسال ده ماهگی ..یا میتونی غذابیشتر بهش بدی تاشیر..