۵ پاسخ

عزیزم دستگاه بخور گرم فقط رطوبت میده و بیشتر فصل های سرد میشه استفاده کرد ، اما بخور سرد رو چهار فصل سال میتونی استفاده کنی و اینکه خاصیت باکتری زدایی داره

عزیزم دستگاه بخور سرد عالی

بخور سرد عزیزم .منم برای پسرم سرد گرفتم .

به نظرمن بخورسردبهتره چون اگربخورگرم بخوای توی زمستون میتونی کتری روی بخاریت بزاری

بخور سرد بهتره ولی کلن دستگاه بخور بی فایدس من 3 ماه تمام استفاده میکردم شبانه روز روشن بود ولی هیچ فایده ای نداشت تو وضعیت پسرم.فقط پول برقمون دوبله میومد.هر چند بخور سرد مصرف برقش کمتره