۶ پاسخ

سلام مرتی شکم نی نی رو در جهت عقربه های ساعت با روغن ماساژ بدید
حتی وقتی آرومه
بچه ها ماساژ رو دوست دارند و از طرفی کولیک روده رو برطرف میکنه.
قطره رو با مشورت پزشک بدید.
خودتون هم تغذیه تون رو رعایت کنید تا نی نی کمتر اذیت بشه.

دکتراطفال ببر.دارویی ک دکتر میده رو استفاده کن
بدون تجویز کاری انجام نده چون نوزاده خطر داره

بهش قطره پدی لاکت بدین، هم دلش کار میکنه هم برا دل درد خوبه، اگه کولیک داره قطره اینفاکول عالیه.

ببرید دکتر بهش دارو برا دل درد میده

بنظرمن ببرش دکتر.زوری که میزنه ایابادشکمم خالی میکنه.دخترمن اوایل جوری زورمیزدک قرمزمیشدالبته بخاطربادشکم که ب دکتر گفتم گفت ایرادی نداره.اگه شیرخودتونومیدیدممکنه سیرش نمیکنه.برای دل دردش قطره هست اسمشوفراموش کردم روی شکمم وقتی دردداره بخابونش ولی بهترین کار اینه بیریش دکتر

روزی ۵ قطره پدیلاکت بده، وقتیم‌ گریه میکنه کولیکز بده ۵ قطره؛ وقتی زور میزنه بازش بذار سر زانوهاشو ماساژ بده دستشویی کنه