۱۱ پاسخ

چون بچه ها روده هاشون درست کارنمیکنه اینجورین ونیاز ب کمک دارن بچه منم این جوری گوش پاک کن میزدم ایرادی هم نداره
ربوتربک هم بجوشونی خوبه سر دلش رو صاف میکنه

ترنجبین بهش بده سریع شکمش کارمیکنه

عزیزم پسر منم اینجوری بود شربت لاکتولوز داد دکتر کفت تنها دارویی هست که جذب بدن نمیشه و خوبه به اندازه یه قاشق چایخوری از شربت رو با اب مخلوط کن روزی یه بار بده اگر دستشویی نکرد روزی دوبار اما دسیتشویی میکنه خیالت راحت پسر من زور میزد گریه هم میکرد بیچاره

با یه گوش پاک کن مقعدش رو با پماد تتراسایکلین ۳ درصد چرب کن گوش پاک کن رو بچرخون اطراف مقعدش سریع پی پی میکنه، خیلی نبری داخل گوش پاک کن رو ها.

گوش پاک کن رو با روغن بچه یاوازلین یاروغن زیتون چرب کن بکن توی پشتش رودش تحریک میشه پی پی میکنه راحت میشه

عزیزدلم بعضی از بچه ها حتی دو سه روز شکمشون کارنمیکنه اما زور زدنش از نفخه ک بعد ۴ماهگی حل میشه عاااادیه

دکتر به من گفت رورب ۳۰ قاشق چای خوری آب جوشیده سردشده بهش بدم اصلا دیگ مشکل یبوست نداره عزیزم

یکم صابون کوچولو آب نخورده براش شیاف کن

دور مقعدش با روغن زیتون چرب کن بهش چند قطره اب بده

بایه صابون کوچولو شیافش کن.زودی راحت میشه

یه گوش پاک رو وازلین بزن، آهسته وارد مقعدش کن یا اینکه گوش پاک کن رو آغشته به صابون کن و وارد مقعدش کن.