۳ پاسخ

تو بینیش قطره بینی سدیم کلراید بریز...اگ چهارتخمه توخونه داری ب اندازه ی قاشق چایخوری بریز تو یه لیوان آب جوش خوب ک لعاب اورد و خنک شد تا غروب بهش یکم یکم بده....اگه غداخوره بهش کدوحلوایی ابپز یابخارپزبده....

دکتر متخصص پنج شنبه ها هستن بعضیاشون ببرش حتما..میتونی خودتم سیتیریزین و شربت پدی کلد بگیری بهش بدی اگه اول سرماخوردگی باشه و خفیف باشه خوب میشه‌
ولی اگه چرکی باشه انتی بیوتیک میخواد دکتر باشد بده.
حموم ببر با اب گرم پشت و سینه شو مالش بده روس سرشم اب گرم بگیر .
مواظب باش از حموم می یاد جای گرم باشه.
دستگاه بخور و روشن کن براش.
قطره بینی بگیر سدیم کلرید ۶ساعتی بریز براش

نبری بهتره یاسرظهرببر،یکم بارهنگ توفرنیش بریز