۴ پاسخ

بعد از شیر قطره نده دختر منم اینجوریه یکی دو ساعت فاصله بنداز

واکسن چهارماهگی خیلی تهوع استفراغ داره روز دمش.خیلی کم بهش شیر بده.اره دوباره بده چون با متحویات شیر بالا اورده دارو رو.تبشو با پارچه نم دار بگیر.دختر منم اینطوری بود.7روز پیش زد.هنوز عوارضشو داره با نق شیر میخوره.نمیدونم چرا واکسن 4ماهگی اصلا سازگار بچه نیست اینجا همه ناراحتن برای4ماه

بعداز شیر نده بهش قطره پسر منم بعضی اوقات بالا میاره

اصلا استامینوفن رو نباید همزمان باشیر بدین بچه بالا میاره باید فاصله باشه بین شیر دهی و استامینوفن. تب واکسن ۴ ماهگی کمه برعکس درد پاهاش زیاده. بچه خیلی بد خلقی میکنه و بغل میخواد