۶ پاسخ

میری سجده پاهاتو از هم باز کن که شکم روی پا فشار نیاد و دستتو جلوتر بکش رو زمین خودتو جمع نکن بعد میبیمی چقد حس خوبیه اتفاقا سجده برای بارداری خوبه

واسه سجده دولا نشو مهر رو با دست بیار بالا بچسبون ب پیشونی قبوله تو این شرایط

من نشسته یه کم مهرتو بالاتر بزار و خم نشو،من نمیتونم عادی بخونم،خدا خودش قبول میکنه

سلام ـ من موقع سجده مهر رو میارم بالا میچسبونم به پیشونیم مثل سجده زیارت عاشورا

من که پشت میز ناهارخوری نماز میخونم.
جلوی صندلی وایمیسم نماز رو ایستاده میخونم سجده رفتنی میشینم روی صندلی سرم رو میذارم روی میز.
اگر نشسته میخونید کل نماز رو بازم برای سجده باید میز کوتاه بذارید وگرنه که بازم فشار میاد بهتون.

سلام‌گلم
من از این میله های نماز گرفته بودم کارمو راحت‌ کرده بود البته ناگفته نماند حالت سجده خودش خیلی خوبه و یه نوع ورزشه که حتی تو اتاق زایمان برای کاهش درد و افتادن بچه تولگن و زایمان راحت تر توصیه میکنن