۵ پاسخ

سلام عزیزم شیر گاو فله منظورتونه؟
من بیست دقیقه با حرارت خیلی ملایم میجوشونم بعد همون موقع شیر رو میریزم تو استکان با یه نبات،نبات که اب شد از صافی میریزم تو شیشه شیر که ذره های نبات توش نریزه،بعد با دو استکان اب جوشیده سرد شده قاطی میکنم میدم پسرم میخوره،بقیه شیرهم که یکم خنک شد میزارم یخچال عصر یا فردا که میخوام دوباره بهش بدم چون شیر تو یخچال سرد شده،یه استکان شیر سرد رو با دو استکان اب جوش قاطی میکنم+یکم نبات میدم پسرم میخوره گلم،اصلاهم دل درد نمیشه چون نبات توشه

دفعه اول که شیر میخری باید بجوشونی تا میکربش بره بعدم دیگه بستگی به ذاعقه بچه داره دوست داشت گرم نداشت سرد

میخرم میجوشونم میزارم تویخچال هردفعه که بدم ازیخچال درمیارم بهش میدم درکنارشیرخشک

من یه بار میجوشونم میذارم تو یخچال هربار میخوام بدم گرم میکنم میدم و یه قاشق سه شیره میریزم یا عسل

من اصلاً شیر گاو ندادم تا حالا چون دخترم الرژی ب پروتئین گاوی داشت
ولی طبیعتا جوشیده بشه خیییلی بهتره و با اب رقیق کنید چون چرب و غلیظه