۴ پاسخ

وایییی عین پسر من ارشاهم نمیشینه اونقدر گریه نق پیچ تاب تا درش بیارم گفتم دیگه بیرون نمی رم اما چند وقت پیش از شمال داشتم میومذم یک تکه نون بربری گذاشتم کنارم نو مسیر هی دادم بهش تا بالخره خسته شدو ده دقیقه گریه و خوابید تاتهران

خودت باید بری صندلی عقب وکنارش بشینی و اسباب بازی کتاب یا مجله ببرواسش بده دستش تا بازی کنه کم کم عادت میکنه

بیار توی خونه صندلیو باهاش توش بازی کن کارای جذاب کن توش بشینه که براش عادی بشه

بشین کنارش با اسبازیاش بزار بازی کنه کم کم عادت میکنه