۶ پاسخ

بهداشت به ما گفت ۳۸ شد ببریمش دکتر بگیم واکسن زدیم.روز اول کمپرس اب سرد و روز دوم و سوم کمپرس اب گرم. استامینوفن هر۴ساعت دوبرابر وزن نوزاد.

بهداشت به من گفت ۳۸/۵ شد برو دکتر یا بیمارستان. ولی شما چک کن ان شاالله با استامینوفن کنترل میشه. اگه روز اول واکسن کمپرس سرد هم کنید خیلی تاثیر داره

عزیزم ۳۷/۵ به بالا تب باید قطره استامینوفن دو برابر وزنش هر ۶ ساعت بدی اگه دیدی تا ۴ ساعت تبش بالاتر رفت میتونی هر ۴ ساعتم بدی چون شب تب بالاتر میره خطرناکه نباید بزاری ۳۸ به بالا بره

تب ٣٩خوب نيست اما طبيعيه بعد واكسن درجه ديجيتالي هم يه درجه بيشتر نشون ميده

عزیزم با آب ولرم پاشویه کن نزار بره بالا.شب هم حتما حتما چکش کن.تب شب میره بالا.هروقت ۳۷ونیم شد پاشویه کن بالا نره.نگران نباش. به ۴۰اصلا نباید برسه خطرناکه.

ی پارچه خیس کن با اب ولرم..یخ نباشه بچه میترسه...بزار رو باهاش و شکمش