۸ پاسخ

به خاطر اینکه باعث افت فشار میشه..کم خون که باشی نباید زیادمصرف کنی..میگن اصلا تاثیری نداره توی اینکه بچه بعد تولد زردی نداشته باشه

کلا عرقیجات و تو بارداری باید با احتیاط خورد
کاسنی ضرر خاصی نداره
و چون بر طرف کننده گرمی بدن هست میگن بزای زردی خوبه
ولی زردی نوزاد اصلا ربطی به گرمی خوردن و گرمی بدن نداره
عامل ایجاد زردی بیلی روبین خون هست که باید تو روزای اول دفع بشه وگرنه تو بدن بچه میمونه و زردی میگیره، دفعش هم با میزان شیر خوردن بچه در ارتباطه،مگه‌میزان بیلی روبین خیلی بالا باشه

والله من هر موقع که بدنم تب کنه نصف استکان میخورم خودش هم مامانم خودش تو خونه تهیه کرده خیلی هم غلیظ هست چیزی هم نمیشه الانم که ۶ ماه هم هر هفته ۲ استکان میخورم

زایمان زودرس

سلام عزیزم چون عرق کاسنی باعث انقباض رحم میشه اگه میخوای بخوری دوهفته آخر باید استفاده کنی که انقباضاتت زیاد داشته باشی و دردات شروع بشن

اتفاقا من شنیدم که از ماه ۷ باید بخوری تو کلاس های بارداری هم میگفتن

من که از دکترم پرسیدم گفت عرق کاسنی هیچ فایده ای نداره برا زردی ولی گفت خوردنش ضرر نداره خوردنش هم فایده نداره وتاثیری تو زردی نداره گفت کسی بوده که عرق کاسنی خورده بچه ش زردی هم داشته

عرق كاسنى طبع سرد داره.و براى مادر انقباضات رحمى ايجاد ميكنه.خواص خودشم داره براى كسايى كه ديايت باردارى دارن در حد اعتدال خوبه.ولى زيادت رويش سقط جنين مياره..از طرفى ماه اخر بايد خورده بشه چون كه اكثر نوزادا زردى ميگيرن ابتداى تولد،عرق كاسنى توو ماه اخر كبد و خون رو تصويه و كنه و رنگ و رخسار بچه رو خوب ميكنه.واسه همين ميگن ماه اخر بخوريد