۶ پاسخ

سلام گلم
قطره رو بایر در روز ۳ بار هر بارم یه قطره تو هر بینی استفاده کنی ولی عزیزم بهتر از اون شیر مادره
از شیر خودت بریز اونوقت میبینی چقدر موثرتره

حدود یک تا دو قطره توی هر سوراخ بینی بریز بعد هم با پوار یا دماغ گیر بینی اش رو تمیز کن
طرژ کار دماغ کیر روی جعبه اش نوشته باید یه سوراخبینی بچهرو با دست ببندی قسمت پمپی دماغ گیر رو از باد خالی کنیوا د سوراخ بینی کنی و بعد دستت رو از روی پمپ دماغ گیر برداری و اجازه بدی که قسمت پمپی پر باد بشه اینجوری بینی ساکشن میشه و مواد داخلش بیرون میاد

عزیزم اگه بینیش گرفته هر هشت ساعت یه قطره تو بینیش بچکون گاهی اوقات هم بجای قطره میتونی از پوآر بینی استفاده کنی که بنظرم خیلی بهتر از قطره است

من دکتر بم داد اما استفاده نکردم.ترسیدم اذیت شه.هر وقت حس کردم بینیش گرفته از شیر خودم دو قطره ریختم تو بینیش

خانمی قطره خیلی خوبیه چون آب و نمکه، هرسه ساعت دوقطره بریز بینیش وا میشه خودتم تمیز کن با فینگیر یا سنجاق

قطره میریزی که مرطوب بشه بعدش باپوارتمیزمیکنی عزیزم