۳ پاسخ

سلام دوست عزیز تا زیر ۵ سال بهترین ورزش ها شنا و ژیمناستیک هست. هم بدنش آسیب نمی بینه هم واسه ورزش های بعدی آماده میشه،البته حتما باید جای معتبر باشه چون خود ژیمناستیک اگه مربی زبده نباشه آسیب زننده است

سلام دختر منم علاقه داره من میخوام بزارمش ژیمناستیک
بچه دوستم از سه سالگی ژیمناستیک رفته الان شش سالشه خیلی هن قدبلند و سالمه
البته اوایل فقط هفته ای دو روز جوری که اذیت نشه میبرمش

از الان کمی زود خدای نکرده امکان صدمه دیدن ستون فقرات هست به خاطر تمرینات سنگینی که دارن می تو بابازی سرگرمی های دیگه سرش گرم کنی چیزای که تحرک داره تا انرژیش تخلیه بشه