۴ پاسخ

سلام بنظرم سر شب هر وقت كه خواست بخوابه شما بريد توي اتاقش و براش كتاب داستان مورد علاقشو بخونين و تا وقتي خوابش نبرده از اتاقش نرين بيرون و اگر نصف شب به اتاقتون اومد مجددا برش گردونين داخل اتاقش تا عادت كنه من با پسرم همين كارو كردم والان تو اتاق خودش ميخوابه كتاب داستان الفي اتكينز در مورد خوابيدن بچه هست تهيه كنين همينو براش بخونين داستانيه كه بچه هه اذيت ميكنه تا خوابش ببره و ...انشالله مفيد باشه براتون تجربه ي خودم بود

عزیزم،اول براش قصه بگو و حتی نمایش با عروسکاش بازی کن که مثلا این‌کوچولو تو اتاقش خودش میخوابید و هر وقت مامانشو صدا میکرد مامانس می اومد کنارش بهش اطمینان بدید که در طول شب میتونه شمارو کنارش داشته باشه.روزای اول شما کنار بخوابید تا هر زمان چشماشو باز کرد شما رو ببینه کم‌کم کنار تختش رختخواب بزار و زمین بخواب مثلا بگو فضا کمه چند شب بعد شما برو اتاق خودت و بگو هر زمان بیدار شدی نبودم نترس صدام‌کن مثلا رفتم اب بخورم هر دفعه براش بهانه های بزرگ بیار تا عادت کنه.تا الان کنار شماست خیلی دیرع

سلام عزیزم دختر منم همسن دختر شماست
تجربه ی شخصی من این بود که براش تخت خریدیم و رفتم پیشش خوابیدم با ذوق و تعریف و اینا که اتاقت قشنگ شده و اینا بعد چند شب کنارش خوابیدم . بعد چند روز وقتی خوابید اومدم سر جام. هنوزم میام اتاقش کنارم میخوابه بعد میرم اتاق خودمون شما هم چند روز کنارش بخوابید عادت میکنه

سلام هنوز زوده عزیزم جاشو عوض کنی