۷ پاسخ

سلام اصولا بچه ها که اسهال میگیرن چیزی نمیخورن دکتر پسر من بهش دارو کیدی لاکت میده و میگه بعد هر اسهال یکم بهش دوغ بده موز و سیب زمینی و ماش پلو و غذا های کم چرب هم خوبن

کباب پر بهش بده البته خودتم بشین کنارش که خوب گاز بزنه و بخوره تا معدش جون بگیره.پلو ماش بهش بده.یا کته باسینه مرع و هویج

کشک ونعنا رو قاطی کن بده بخوره

حتما ببرش دکتر که دارو متناسب بهش بده که معمولا پدی لاکت یا کپسول yomogi میدن اما بببن دکترش چی میگه. اما حتما براش هویج بپز یا رنده کن بده هر روز بخوره. هویج فیبر داره خیلی خوبه. من دخترم چند ماه پیش اسهال شدید بود واقعا تاثیر هویج و دیدم. اب و عسل هم خوبه.

سلام ببرش دکتر تا آب بدنش کم نشده

من هربار که پسرم اسهال گرفت دکتر واسش شربت زینک داد اشتها رو بازمیکنه ضرری هم نداره ویتامینه،واسه اسهالشم خرفه آسیاب کن شیره کش کن بهش بده هم مقویه هم واسه اسهال خوبه

وای دخترمنم اینجوری شده کفرمو دراورده