۱۲ پاسخ

دکتر سونوگراف گفت بچه تا هفته ۳۵نهایتا ۳۶جا برای چرخیدن داره
شما ۵هفته دیگه فرصت دارید
سجده زیاد برید میچرخه ان شاالله

نگران نباش هنوز چند هفته مونده انشالله که به سلامتی زایمان کنی

من بریچ موند و سزارین شدم.عالی بود

عزیزم با یک سری ورزش ها میتونی سر جنین رو به سمت پایین برگردونی توی نت هست ورزش هاش

واسه منم بریچ بود ولی الان سی و پنج هفته ام چرخیده

دختر خالم ۳۸هفته چرخید

یکی از اشناهای ما تا ۴۰ هفته بریچ بوده رفته بود بیماریستان زایمان چرخیده بود بچه

من از ۲۰ بریچ شد
الان ک۳۸ بازم بریچ

اره هنوز خیلی فرصت هست واسه چرخیدنش

بچه می چرخه.من جنینم بریچ بود زد کیسه آبم ترکید بعدش با سر شد طبیعی زایمان کردم

سلام ببخشیدمنم شرایط شمارودارم وسی هفته سنوگرافی فیزیکال گفت بچه بریچه اونم بریچه فرانکه یعنی باباسن...شمابچتون چرخیدیانه؟واگه چرخیدکارخاصی کردیدکه بچرخه؟آخه منم میخوام طبیعی زایمان کنم

سلام شما زایمان کردی ؟ اخر طبیعی یا سزارین