۶ پاسخ

بهش کمکی شیر خشک بده.اپتامیل بده.ولی کمکی فقط.نه اینکه از شیر خودت دورش کنی.چیزای مقوی بخور که شیرت چرب بشه مثل شیر و انبه میکس کن بخور.اش بخور .تیلیتی بهور،خشکبار،انجیر خشک،تا میتونی لبنیات بخور.من گوش به حرف هیچکس نمیدم همهچی میخورم الانم دوماهشه ۶کیلو بود.همه چی بخور خواهشا این کولیک و رفلاکس توی بچه ها طبیعیه واسه بزرگ شدن روده هاش.،فقط چیز تند نخور❤️❤️❤️

عزيزم نگران نكن خودتو، وزن كم گرفته ببرش دكتر احتمالا آزمايش ادرار مينويسه و ميگه كمكي شير خشك بدي،اگر هم كه رفلاكس داشته باشه دارو ميده،

شیر کمکی بده حتمن شیرت انقد چرب نیست که وزن بگیره و ازمایشم بده. ببین عفونت نداره

سلام عزیزم شما سوال به این مهمی رو باید از پزشکش بپرسین نه از ماهایی که تجربه نداریم

احتمالا شیرت کافیش نیست

خوب خیلی کمه باید ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو زیاد شه ببخشید که نگرانت می کنم ولی حتما ببرش دکتر