۵ پاسخ

شاید اهن بدنتون کمه ... ازمایش cbc و ferritin بدین در کنارش ماهیچه و بلدرچین و تخم بلدرچین بخورین ( اگر اهن کم باشه دکتر مکمل میده بچه سریع وزن میگیره) لیدی میل هم دکتر به من داده بود

خیلی ممنون از همه، آروم شدم خیلی استرس داشتم

گلم غذاهای مقوی مثل ابگوشت زیاد بخور
بادوم هندی خیلی خوبه لخوری برا وزنگیری بچه
بستنی ..کله پاچه... من خودم اینا رو زیاد میخورم من هفته ۳۵ سونو دادم ۲۷۰۰ بود انشااله با تقویت خودت بچه ام وزن میگیره نگران نباش
تا ماه اخر ۲۷۰۰ هم بشه خوبه
چون وزن نرمال از ۲۷۰۰ هستش

عجیبه من هفته ۳۰ تو سونو ۱/۴۰۰-۵۰۰ بود تو هفته ۳۱ به دکتر نشون دادم راضی بود.

اصل وزن گیری در ماههای آخر هست، ولی شما هم میتوانید چهار مغز یا بستنی و دلسوز بخورید میگن خوبه برای وزن گیری