۴ پاسخ

قبل ازشیردادن روی دلشو خییلی اروم ب سمت پایین ماساژبدین چن لحظه بعدشیرش بدین

خودت شیر نخوردی ؟آخه من دخترم چند روز اینطور شده بود فهمیدم بخاطر شیریه که خوردم دیگه نخوردم دخترمم خوب شد

عزیزم اینکه استفراغ میکنه دیگ رفلاکسش پنهان نیست و آشکار شده.دوباره همون قرص امپرازول رو شروع کن بده چونکه دکترم ببری همین قرصو بهت میده.درکل اشتباه کردی که قطعش کردی

باید درمان بشه عزیزم برو زیر نظر دکتر. اگر درمان نشه خیلی صدمه میبینه