۴ پاسخ

تا جایی که میدونم دکتر دارو میده در کنارش باید مراعات کنی بیست دقیقه بعد شیردادن نخوابونیش رو سطح شیب دار بخوابه خوابیده شیر ندی حتی زمان شیردادن هم شیب دار نگهش داری بعد شیرخوردن خیلی تکونش ندی هی این بغل اون بغل نشه بازم بقیه مامانا بهتر میدونم چون بچه من رفلاکسی نیست

بعد از شیر خوردن راست بگیرش،حتما زیر سرش بالا باشه،یعنی شیب دار بخوابونش،چیزهای گاز دار خودت نخور،دکتر به من پنتوپرازول داد که بدم،من هم بهش دادم ولی سینم رو بیشتر ول کرده بخاطر همین امروز فعلا بهش ندادم انگار بهتر بود.

شربت رانیتیدین با ی قطره دیگ اگه خوب نشه عوص میکنه داروهاشو

دکتر به پسر من شربت رانیتیدین داده
که دوبار در روز وهربار یک‌و نیم سی سی میدم