۳ پاسخ

سلام عزیزم حتما زمانی که چیزی به شما گفته شما باهاش دعوا کردین.عزیزم بهش بگو اگه راستش بگی بهم برات جایزه میخرم ..یا بگو دروغ اگه بگی کلاغ ها بهم خبر میدن منم جایزه میدم به کلاغ

سلام عزیزم بنظرمن درغالب داستان وقصه بهش بفهمونید که باید پدرومادر درجریان اتفاقات باشن انتشارات نردبان کتاب داستانای خوبی داره

س. عزیزم به قول دوستمون شما باید با مهربانی باهاش برخورد کنی اینقدر اعتماد کنه به شما که حرفاشو بدون ترس بهتون بگه من خودم به رونیکا گفتم هرکی هرکاری کرد یا حرفی گفت به من بگو یه بار گفت من اصلا ناراحت نشدم ودعواش نکردم فقط راهنمایی کردم که این حرفا نباید زده بشه برا شما زنده از اون موقع هرچیزی میشه سریع میگه. چون واقعا بچه هستن بعضی کاراشون یا حرفاشون اقتضای س نشون هست باید مثل یه دوست مهربون باشیم مراقبشون باشیم