۷ پاسخ

من که روز سوم بعد زایمان ۱۰ کیلو کم کردم.کلا تو بارداری ۶ کیلو اضافه کرده بودم.حالا لاغرتر از قبل بارداریم شدم

در صورتیکه شیر خودمم میدم

منم الان 2 ماه شده که زایمان کردم ولی اصلا کم نکردم نمیدونم چرا همون وزن ماه اخر بارداریم موندم

سلام منم بدون هیچی لاغرشدم ولی شکمم یکمی مونده جمعم نشده فعلنی

من تو حاملگی ۶۷ بودم الان الان دو ماهه ک زایمان کردم ۵۷ هستم صورتمم خیلی لاغر شده اذیت میشم ولی شکمم یه کم مونده

من که یه ماه نشد ۱۴ کیلو کم کردم البته قبل زایمان هم تو دوران بارداری هم قبلش ورزش میکردم

سلام.والا منم 3 ماهه زایمان کردم روز به روز هم چااق تر دارم میشم تصمیم گرفتم از فردا برم پیش یه کارشناس تغذیه و باشگاه