۶ پاسخ

عزیزم بچه هافرق دارن پسرمنم نه چهاردست وپامیره نه سینه خیزتازه یادگرفته یه ذره دنده عقب میره وخودم کمکش میکنم نشستن ویادبگیره که کم کم داره یادمیگیره شماهم کمکش کنین

دختر من فقط غل میخورد اواخر ۸ماه سینه خیز یاد گرفت

سلام،دختر منم فقط میشینه و بازی میکنه و وقتی میخوابه پهلو ب پهلو میشه فقط و دیگر هیچ😁بچه ها باهم فرق دارن

طبیعیه گلم هربچه ای باهم فرق داره یکی زودتر چهاردست وپا میشه یکی دیر تر یکی زودتر دندون درمیاره یکی دیرتر یکی زودتر راه میره یکی دیرتر دخملت یه دفعه این کار هارو انجام میده

سلام..پسر جاریم از کیان من ۲۲روز بزرگتره..الان پسر من بدون کمک سرپا وامیسته.چهاردست و پا میره و میشینه ولی اون تازه چهاردست و پا میره و نمیشینه..بچه ها تواناییشون فرق داره با هم.

سلام هربچه ای فرق داره اگر از نظر بهداشت مشکل نداره که خب نداره