۵ پاسخ

عزيزم تا سه ماهگي نوزادا اين كارو ميكنن پسر من تازه الان كه سه ماهرو تموم كرده زور زدنش كم شده

عرق نعناع گفتن بخور نخور شیروکم میکنه

سلام خانمی به احتمال زیاد رودش اذیت میکنه و نفخ داره واس همینه.

مثل نی نی من همش بخاطر دل درد و این چیزاست انشاالله که زودی 6 ماهشون بشه برطرف شه، وقتی به یک ماه رسید قطره ی کولیف بده بهش هر 8 ساعت 7 قطره دیگه یکم بهتر میشن

دل درد داره ببریدش دکتر دارو بدن خودتونم عذاهای نفاخ نخورید هر روزم عرق نعنا و خود نعنا بخورید