۴ پاسخ

عزیزم دکتر به من گفت وقتی وزن بچه دو برابر وزن تولدش بشه میتونه غذا بخوره. بچه های رفلاکسی زودتر غذا بهشون میدن

۵ ماهگی میدن ولی باز بستگی به بچه داره اگه فکر میکنی باشیرسیرنمیشه بدی ضررنداره البته اگه۵ماه داره

یه دکتر متخصص توو تلویزیون میگفت از ۶ماهگی شروع کنید اول فرنی بدین بعد کم کم سنگینش کنید گفت اگه زودتر بدین شاید همون موقع مشکلی پیش نیاد ولی بعدها مشکل معده پیدا میکنن فقط درصورتی میشه زودتر شروع کرد که بچه وزنگیری کمی نسبت به حالت معمول داشته باشه

سلام عزیزم من بچم ریفلاکس داره غذاشو دکتر الان ک پنج ماهشه شروع کرده هفته اول فرنی ساده هفته دوم حریره بادوم