۷ پاسخ

سلام
دندونش نیست؟؟
شاید بخاد دندون دربیاره

عزیزم یا از دل درد گریه تو خواب یا بخاطر اینکه تو روز عصبی میشه حالا این عصبی شدن هر چیزی میتونه باشه
و احتمال اینکه برای درد دندونم باشه هست ولی بخاطر شیرتون و گرسنگی نیست

عزیزم شاید اب میخواد.یا جاش راحت میست

یا جاییش درد میکنه یا ب خاطر دندوناش هست
اگه بیدار شد بهش اب بدین یا بغلش کنین تا اروم بگیره

از شیر گرفتی وزنش فرقی کرده؟؟؟لاغر نشده یا چاق

آخ اخ نگو کل درد منم همینه از وقتی پسرمو از شیر گرفتم الان چند ماهه پدرمو درآورده از این همه بی قراری های الکی.ای کاش نمیگرفتم از شیر باز با اون خفه میشد

آب هم بهش میدم نمیخوره گریه میکنه فقط رو پا خودم تا صبح باید باشه رو پا باباش هم نمیخوابه خیلی کم