سوپ مرغ و سبزیجات 1: (پایان 4ماهگی)
فیله ران مرغ یه تیکه به اندازه کف دست - سیب زمینی کوچک 1 عدد - هویج متوسط 1 عدد
همه مواد رو بریزین تو قابلمه و یه لیوان آب بریزن و بزراین خوب بپزه. برا یهفته اول فقط آبشو رو بدین به نی نی و از هفته دوم موادرو بعد از پختن با گوشت کوب برقی یا هر وسیله ی دیگه ای له کنین و بدین نی نی گلتون بخوره.
نکته ا: ران مرغ از بقیه قسمتهای اون پروتئین بیشتری داره
نکته 2: زمان پخت سبزیجاتی مانند هویج رو علیرغم سریه پختن آنها زیاد کنین تا مواد مضری که از طریق خاک جذب اونها شده ازبین بره.
نکته 3: برای تغییر ذائقه میشه آب لیموی تاز رو به اندازه ی چند قطره در زمان خوردن به سوپ اضافه کرد

سوپ سبزیجات 2:(پایان 4ماهگی)
گل ماهیچه گوسفندی 1 تکه - کدوحلوایی 3 -4 تکه کوچک - سیب زمینی متوسط 1 عدد - گشنیز چند عدد
همه مواد رو با 1 لیوان آب بزاری بپزه و بعدش با چند قطره آبلیموی تازه بدین نی نی بخوره.
نکته 1: کدو حلوایی از اون چیزائیه که واقعا برای بچه ها عالیه. هم بخاطر زود هضم بودنش و هم بخاطر خاصیت ملینی که داره. معمولا نی نی ها با شروع غذای کمکی یه کمی شکمشون خوب کار نمیکنه و ممکنه یبوست اذیتشون بکنه که کدوحلوایی این مشکل رو حل میکنه.
نکته 2: سیب زمینی را به قطعات ریز خرد نکین که این کار باعث ازبین رفتن ویتامین ث اون میشه
نکته3: گشنیز یا سایر سبزیجات رو لازم نیست خرد کنین که باعث ازبین رفتن ویتامینشون بشه. چون بعد از پخته همه ی مواد رو له میکنین

۰ پاسخ