۶ پاسخ

سلام گلم از ۳۲هفته تا ۳۶هفته میفرستن.

دکتر من فقط میگه از سویق استفاده کنین برای وزن گیری

اره برایرمنم دکترم سونودادتو32هفتگی

سلام لیدی میل رو اگ میگین سر خود نخورین درصورتی ک پزشک لازم دونست بخورین وزن بیش ازحد به جنین دادن دورازجون باعث خفگی جنین دررحم میشه و اتفاق افتاده این مورد

بچه ۴هفته اخر وزن میگیری چربی به بدنش میچسبه هفته های اخر سیب زمینی زرت مکزیکی کباب مرغ یاذگوشت بخور عالیه فقط روزانه بخور

سلام عزیزم سونوگرافی 32الی34هفتگی.من این پودرو امتحان نکردم اما خیلیا ک امتحان کردن جواب گرفته بودن و راضی بودن