۸ پاسخ

نه عزیزم دلیلی نداره حتما تا یه هفته دیگه خوب بشه بهش کولیکز بده یکم بهتره تا کم کم خوب بشه

بهش اهورا نی نی بده عصاره شوید و يره هستش عالییه از داروخانه تهیه کنید خیلی خوبه

آره انشالله که خوب میشه والاهمسایه ماکه من بچم گریه میکنه بهم گفت تاچهارماه وده روز اینجوریه بعدش خوب میشه دیگه نمیدونم چقدراست بگه امامن امیدوارم به حرفش😅😅

شکمشو با روغن سیاه دونه اروم‌ماساژ بده پستونکم بزار دهنش که گریه نکنه و دور نافش رو قشنگ ماساژ بده تا روغن بره به خورد پوستش مرتب اینکارو بکن.قطره سایمتوک هم خیلی خیلی خوبه

ممکنه تا شش ماهگی هم ادامه پیدا کنه . صدای شسوار یا ماشین سواری خیلی تاثیر داره تو آروم شدنش .

سلام عزیزم یه پزشک فوق تخصص غدد کودکان ببریدش

غذاهاتو رعایت میکنی عزیزم؟؟من پسرم ۳ماه و نیمشه هنوز رعایت میکنم

من دقیقا تا آخر شش ماهگی پسرم این اوضاع داشتم