۴ پاسخ

سلام گلم ..پسرمنم دوهفته اس ابریزش داره هفته اول سرفه شدیدم داشت دکتربردمش پدی کاف ..امتین..قطره کلرایدسدیم داد همه علایمش خوب شدبه جزابریزش بینی امروزدوباره بردمش دکتر گفت حساسیت فصلیه ببرش توحموم ازقبل حمومو گرم کن پرازبخاربشه بعدتشت روپرازاب گرم کن نی نی روبشون تو اب ده دقیقه حمومش کن ..منم این کارکردم امروزابریزشش خیلی کمترشد .

سلام شربت سیتریزین و قطره بینی هم خیلی خوبه ‌.تو غذاش هم فعلا ادویه استفاده نکنید تا بهتر بشه .

سلام
دکتر بردیدش؟!

واسه آبریزش بینی قطره بینی کودک وشربت سیتریزین