۶ پاسخ

بخاطر شربت بوده خطرناکه ببر دکتر حتما

شربت سرما خوردگي براي بچه هاي زير ٢ سال اصلا تحويز نميشه حتي كارخانه ي كه اين شربت رو توليد ميكنه ميگه به زير ٢ ساله ها اصلا نديد

عزیزم شربت رو بدون تجویز دکتر دادی. آخه یه بچه چقد مگه جون داره که برایش دارم امتحان کنی فدات شم. بدو ببرش دکتر عزیزم بدو. احتمالا ویرووووووس گرفته

ببر دکتر گلم شاید ویروس گرفته نزار بدتر بشه

بچه ها وقتی دندون درمیارن کم اشتها میشن و غذا که میخورن دیر هضم میشه سردلش مونده شمام بهش شیر دادی معده اش سنگین شده برگردونده همه رو.
عیب نداره بهش یکم شیر بده فقط غذا خیلی کم بهش بده و با فاصله.
دکترم که باید ببری

سلام عزیزم سر خود به بچه دارو دادی توقع چیو از بچه داشتی اینکه خوب بشه تا الان هم نگه داشتی حتما ببر دکتر همین الان اقدام کن چرا جون بچتو بخطر میندازی حتما یکی گفته بده تو هم دادی