۱۲ پاسخ

سلام،دکتر گفت تا شش ماهگی ترشحات دهنشون زیاده بعد کم میشه‌.دختر منم داشت خوب شد شش ماهگی ،باز الان چن روزیه آب از دهنش میاد

بچه ها تقریبا تا یک سالگی بعضیا زودتر...بلد نیستن اب دهنشونو قورت بدن بعد کم کم یاد میگیرن درست میشه

داره لثه سفت میکنه.شایدم سردیش شده.من خودم هرازگاهی یه قطره چکون آبجوش نبات بهش میدم

عزیزم نگران نباش طبیعیه بزاق دهنشون زیاد میشه و نمیتون قورت بدن میدنش بیرون واسه دندونم هس

سلام گلم بچه‌منم ایطوره میگن واس دندون دراوردنه ولی من قبلشم خیلی آب از دهنش میفتاد الان کمترشده.

پسر منم اینجوری احتمالا برا دندونشه بوس کردن دهنشونم میتونه یه دلیل باشه

شاید میخواد دندون دربیاره

گلم آب دهن بچه ربطی به دندون در آوردن نداره شاید سردی کرده یکم به آبش نبات بزن که شیرین بشه بده چند روز بحوره

عزیزم طبیعیه میخواد لثه هاش صفت بشه و اگر آب از دهنش نیاد اسهال میگیره نگران نباش

عزیزم برای لثه هاش طبیعیه و اگر این آب از دهنش نیاد اسهال میگیره پس نگران نباش

شاید میخاد دندون دربیاره

میخواد دندون دربیاره