۴ پاسخ

اگه ابریزش داره و سرفه هاش شدید حتما ببر دکتر
در غیر اینصورت اگه دلت خواست کتری را بزار جوش بیاد بعد خاموشش کن و بچه را بغل کن و ی روسری رو سر خودت و بچه بنداز و ی چند دقیقه بمون و بعد روسری را بچسبون به صورتش که خشک بشه و بعد برادار اگه شب که میخواد بخوابه انجام بدی بهتره که راحت بخوابه

فکر نکنم سرما خورده باشه احتمالا رفلاکس باشه چون میگی سرفه میکنه

شایدم رفلاکس پنهان داره ببرش دکتر

قطره بینیش رو مرتب بریز و اینکه یکم بعد شیر خوردن رو بالش بلند بزارش اگر بهتر نشد ممکنه رفلاکس باشه