۶ پاسخ

مجبوری وقتی تو روز نمیخوره حالت خواب بهش بدی بذاریش رو پات تکون بدی ی ذره خواب ک شد سریع سینه تو بذار دهنش هرچی مک بزنه شیرت بهتر میشه نشد شیرخشکشو عوض کن سوپرامیل خیلی خوشمزه ست.

اگ ب هیچ طریقی نمیخوره رفلاکس داره ...ب خاطر همین راه معدش حالت ترش داره نمیتونه بخوره پسر منم همینطور بود بردمش دکتر شربت داد خداروشکر بهتر شد

سلام تو خواب بهش برین شیشه رو

شیر خشکشم عوض کردم بازم نمیخوره

نباید بهش شیر خشک میدی بچه باید سینتو میک بزنه تا شیر بیاد تو سینت الان باید بهش شیر خشک بدی حالا باید شیر خشکرو عوض کنی

اگه شیرافزا و لیدی میل رو استفاده کردین برای زیاد شدن شیر و جواب نداده با متخصص زنان صحبت کنید. البته گاهی هم جریان شیر با دلایل فیزیولوژیک قطع میشه و راهی هم نداره. امیدوارم مال شما نشه. برای کوچولو هم شیره خشکای دیگه رو امتحان کنید