۵ پاسخ

عزیزم من ب پسرم حلوا ارده، شیر ک نون توش تیلیت کرده باشم،شیر برنج ،میدم خیلی هم دوست داره

سلام میتونید براش حلوا درست کنید البته با شیره. جلوای سویقم خوبه یه قاشق سویق با یکم کره اب.سویق نیاز به تفت نداره با نباتم میتونید یکم شیرینی کنید

بیسکوییت مادر رو له کن با آبجوش، بعد هر دفعه با یه میوه، موز یا سیب رنده شده یا هلو و... بهش بده.

میتونی داخل شیر نون سنگک تلیت کنی با یکم شیره انگور یا خرما
یا آرد برنج خودت درست کنی بزاری با یکم آب بپزه شیر و یدونه خرما و بادوم بندازی داخلش
یا چایی کم رنگ و تازه دم تلیت کنی با کره و پنیر بهش بدی

فرنی بهش بده با شیره ..۴ شبره