۶ پاسخ

عزیزم فقط باید درمانش رو پیگیری کنی حتما مرتب دارو بخوره تا خوب شه

بچه هایی ک رفلاکس دارن کمکی رو زود براشون شروع میکنن معمولا بادستورپزشک بنظرم سرلاک برنج شروع کن

پسرمنم رفلاکس داره نگران نباش بهترمیشه داروهاشوکه مرتب بدی شیرخشک ای ارکه مناسب رفلاکس پسرم نخوردچون بدخور بودالان بیومل معمولی میدم میخوام دیگه ندم چون سینه مونمیگیره زیادبدخوری میکنه شیشه میخوا دچون راحتره شیشه دوست دارن ولی وقتی خوابه بده اگه شیرت کمه روزاسینه توبده

ممکنم هست تنگی کانال روده داشته باشه اگه با دارو و شیر خشک خوب نشه حتما باید ازش سونو بگیری وگرنه معلوم نمیشه و اذیتش میکنه

بهش ببلاک ای ار بده فقط بزار خوب قوام بیاد خیلی تاثیر داره بچه ها از گرما هم بالا میارن اگه سینتم نمیگیره یکم بهش اب قند بزن که شیرین شه احتمال داره بگیره

چقدربالامیاره