۱۰ پاسخ

مرحله آخر اگه تو پی پیش رگه های خونی دیدی مطمئنا به پروتین گاوی حساسیت داره،درضمن هر چی سن بچه بیشتر بشه این حالت کولیک بهتر میشه و طبیعی دلدرد بچه ها،حالا یکی بیشتر یکی کمتر،ولی فقط آرامش زیاد داشته باش چون هرچی استرس و عصبی تر بشی شرایط دلدرد بچه بدتر میشه،صدای جاروبرقی ماشین لباسشویی سشوار دانلود کن تو گوشیت براش بذار تونستی گهواره واسش درست کن شکمش رو چرب کن پا دوچرخه ای انجام بده براش اینا خیلی کمک میکنه به کمتر شدن کولیک،خودت غذاهای نفاخ و سرد نخور

ازمایش مدفوع بگیر از بچت مشخص میشه

از جوش های قرمزی که روی سینه و گردن و لپ ها و پیشونی میزنه از بالااوردن های زیاد از تعداد دفع زیاد

من ایزی کول میدم بهتر شده

دکتر به من گفت شربت اهورا نی نی خیلی خوبه

واسه منم داره. حتی گرمیچر هم ارومش نکرد.باید ببینی چی بهش میسازه.واسه دختر من شیرخشت ترنجبین جواب داد.

عزیزم اون هنوز نوزاد اگر خوابش میزون نیست تا۴ماهکی خوب میشه
همین طور کولیکش بزرگ تر بشه بهتر میشه
ارامش داشته باش عزیز کمکی بگیر از کسی خسته نشی
لبنیات کم بخور اگر از شیر خودت میدونی

خودت چندروز اصلا شیروماست نخوراگربهترشد حتما حساسیت داره

عزیزم این کولیک یه دوره ای داره خودش رفع میشه هیچی اثرنداره تاسه چهارماهگی همینجورن

برای تشخیص حساسیت باید برای سه روز مصرف لبنیات رو کلا قطع کنید اگه نی نی آروم تر بود یعنی حساسیت داشته و با دکتر مشورت کنید اگر طی سه روز قطع مصرف هیچ تغییری نکرد پس حساسیت نداره و دوباره میتونید لبنیات مصرف کنید و بازم به دکتر مراجعه کنید.