۵ پاسخ

سلام.دختر من همسن دختر شماست.درست همین رفتارو داره...از هر روشی استفاده کردم ولی جواب نگرفتم..ولی دختر من بیرون از خونه بدتر میکنه😩اما بهتره وقتی دارن حرف میزنن ،خودمونو هم قدش بکنیم و خوب به حرفاشون گوش بدیم...مامانم میگه باید بهش زمان بدیم تا به مرور زمان خوب بشه..طبیعیهف

بهش بگید که بهش خیلی نزدیک هستید و صداش رو اگر آروم حرف بزنه میشنوید و نیاز به بلند صحبت کردن نیست... ممکنه چون با صدای بلند و داد حرف میزنه واکنش سریع تر و توجه بیشتری میگیره این راه رو انتخاب کرده دقت کنید وقتی با صدای بلند صحبت کرد توجهتون بیشتر نشه و واقعا تمرین کنید که نشنویدش تا وقتی صدای آروم رو انتخاب نکرده...

عزیزم فقط دلیل بلند حرف زدنشون جلب توجه کردنه.شما باید زمانی داره بلند حرف میزنه قشنگ بهش گوش بدی و سعی کنی با چشم و حرکت سر بهش بفمونی دارم تایید میکنم حرفاتو .ایمان بدی بهش که دارم بهت گوش میدم.ولی قبل گوش دادن بگید آهسته برام توضیح بده که کسی متوجه حرفای مادوتا نشه.اونو وارد یه بازی یا چالشی کنیم که مجبور باشه آروم حرف بزنه

سلام عزیزم، دختر منم همینجوری بود. اصلا هم مراعات نمی‌کرد. یه دفعه بهش گفتم الان که اینقد داد میزنی، گلوت کم کم خراب میشه و بزرگتر که بشی صدات مثل صدای هیولا میشه بعد هر وقت صحبت کنی همه بچه ها از ترس فرار میکنن.... دیگه داد نمیزنه و خیلی آروم بازی میکنه 😁😁😁

من ديگه واقعا از اين رفتارش دارم اذيت ميشم كسي مياد خونه يا ميرم بيرون خجالت ميكشم ميترسم كه ادامه پيدا كنه وقتي بزرگ شد هم همينطور بد صحبت كنه خيلي كارا هم كردم هيچ فايده نداره گاهي أوقات جواب نميدم ميگم من اينجوري حرف ميزني متوجه نميشم قشنگ صحبت كن كه بفهمم چي ميگي ولي ديگه هم بدتر ميكنه