۴ پاسخ

اره گلم کلا بیشترین وزنو تو ماه اخر میگیرن هر هفته وزنشون زیاد میشه

خوشبحالت عزیزم ترس نداره ینی میشه به امید خدا منم به هفته ی تو برسم... بنظرم به وزن فک نکن... خداروشکر که به سلامت تا اینجا رسوندی... و بچه هاتو یه هفته دیگ میبینی... وزنشونم خوبه تو این یه هفته ام به خودت برس بیشتر... برای منم دعا کن موقع زایمان عزیزم 😍که منم دوقلوهامو سالم بغل کنم

نگران نباش اخراش وزن میگیرن

هر کدوم دو کیلو؟