۶ پاسخ

چندتا عناب و سوراخ کن وبا یه لیوان آب جوش بذار یه رب بجوشه بعد آبش وگوشت عناب وبده بخوره،آب سیب هم، هی اسپند دود کن

سوپ کدو از اونا ک خوبه برا سرماخوردگی..جوشانده به دونه و سیاوشان عناب..اب سیب سرد نباشه..روغن بادوم شیرین ی کم بده و بمال زیر گردنش...

سوپ درست کنیددوباره توش یه حبه سیررنده کنید.کل عفونت وسرماخوردگی بچه رو ازبین میبره

فقط سوپ برای سرماخوردگی خوبه سوپ شلغم یا به بده نوش جونش بلا دوره

آب سیب یا لیمو شیرین بگیر براش

سلام عزیزم خوبی تو سوالا دیدم گفتی امشب عناب میدم میخوام بپرسم خوب شد براخواب بچت منم بدم ؟