۶ پاسخ

من فقط اینا فهمیدم که اول شیر دادن خیلی اداب داره‌ . آرامش بی استرس به شکل درست بشینی . چیز بد و نفخ داره نخورده باشی قبلش ، بتونی درست آروغش را بگیری که دلدرد نگیره. تو شیر دادن جا نخوری ، طعم شیرت بد نشده باشه. شیرت براش سنگین نباشه، اگه سنگین و چرب باشه دلدرد میگیره. از پستونک و شیشه اصلا استفاده نکرده باشی. زیر پا فسقلیت تمیز باشه. گرماش نباشه.سعی کنین کسی هم در حین شیر دادن سینتون را نبینه تا حد امکان.

شاید گلوش درد میکنه که نمیتونه بگیرهه سینه تو

پسر منم همینجوری بود کلا سینمو ول کرد شیرخشک میخوره الان

گلم عادت کرده به شییییشه😑😑😑😑

کلاااا شیشه رو حذف کن اصلااا تحت هیچ شرایطی نده
سینتو بزار دهنش از گوشه لبش با قطره چکون بریز دهنش
مجبور شع سینتو بمکه

سلام منم دخترم 40روزش بودهمین طوربی قراری میکردوشیرخودمونمیخورد ولی باقطره چکان میخورد ازریه هاش عکس گرفتم عفونت کرده بود

نوک داره سینت . با اب ولرم بشورش شاید زخمی چیزی باشه .