۷ پاسخ

یه سرنگ بردار شیر بکش توش یه شلنگ سرم بهش وصل کن سر دیگشو بچسبون با چسب نواری نوک سینت وقتی سینت گرفت کم کم سرنگ فشار بده شیر بره دهنش و شروع کنه مک زدن هرقت سینه خواست ول کنه یکم سرنگ فشار بده. بهش میگن sns feeding میتونی نحوه درست کردنش تو یوتیوب ببینی

عزیزم من پسرم تازه رفته تو ۶ماه. منم شیر میدوشم. اولا پدرت در میاد دایم باید بشینیم شیر بدوشی. دوما شیرت کم میشه . الان شیر من خیلی کم شده و هر روز حداقل یه وعده بهش شیرخشک میدم. میگن باید در مقابل گریه بچه مقاومت کنی تا سینه رو بگیره ولی من نکردم و به این وضع دچار شدم.

من دستی دوشیدم قط شد دکتر گفت شیر دوش برقی تا ۵ یا ۶ ماه شیر میاد

مسلما بعد یه مدت کم میشه
عزیزم تلاش کن سینتو میگیره منم مشکلو داشتم پسرم میکشتتتتتتتتت خودشو از بسسسس گریه میکرد
،چنروز مقابل گریه هاش مقاومت کن با قطره چکون شیر بده
شیشه رو فراموش کنه
بعدشم موقع خواااب عمیق نصفه شب بزار دهنش
از گوشع لبش شیر بریز دهنش
برا قورت دادن شیر مجبوره میک بزنه
عادت میکنه

مامان هیلمان جان عکس شیر دوش برقی رو داری برام بفرستی؟چند گرفتی؟
منم مشکل تو رو دارم🙁

برای من زیاد شد...دقیقا از دوماهگی درست سینه نگرفت...

نه عزیزم بدوشی بیشترم میشه .